Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia


 

Garancia

 

Ezüst termékeink finomságát MKEH Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) a magyar jogszabálynak megfelelően fémjellel hitelesítette, illetve behozatali jellel látta el.

Ezüstözött, ezüsttel laminált tárgyaink minőségét a gyártó olasz cégek garantálják, a dísztárgyakat a mellettük lévő garanciajeggyel látták el.

 

Termékgarancia

 

Az áruházunkban található termékekre a magyar jogszabályok szerint garanciát vállalunk. A vásárolt termékekről minden esetben számlát állítunk ki, a garancia érvényesítésének alapja a vásárlást igazoló számla bemutatása.

 

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül rendeltetésszerű használat során történő meghibásodása esetén a gyártó a meghibásodott termék cseréjére kötelezett. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. leesés következtében összetört, megkarcolódott, stb.) csak a hivatalos szakvélemény alapján vállaljuk a 72 órás cserét.

Jótállási igény az általunk kiállított számlával érvényesíthető a termék eredeti, gyári csomagolásában

.
Amennyiben a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, garanciális igényét kérjük írásban jelezze felénk telefonon (06304017905) vagy az info@ezust-ajandekbolt.hu címen, majd a terméket kérjük visszajuttatni, illetve visszaküldeni az internetes áruházunk címére (4033 Debrecen, Herpay Gábor u. 41.), és mi vállaljuk a termék javítását. Ha a javítás nem lehetséges, akkor a dísztárgyat kicseréljük, annak ellenértékét levásárolhatja a web áruházunkban, vagy a vételárát visszafizetjük.
A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra, mint például a karcolások, eldeformálódás, törés, illetve az ezüstözött, védőréteggel ellátott tárgyak tisztítószeres, vegyszeres kezeléséből eredő károsodás, foltosodás. Az ilyen hibákra a garancia nem vonatkozik.

A portósan küldött csomagokat nem veszi át az Ezüst-ajándékbolt, azt visszaküldjük a feladónak!

 

A garanciális visszajuttatás költségei minden esetben a vásárlót terheli. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról van szó, akkor a web áruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  


Pénz visszafizetése esetén csak a termék vételárát tudjuk visszautalni 30 napon belül, átutalással.