Ön itt jár: > >

Garancia


 

Garancia

 

Ezüst termékeink finomságát MKEH Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hatóság (NEHITI) a magyar jogszabálynak megfelelően fémjellel hitelesítette, illetve behozatali jellel látta el.

Ezüstözött, ezüsttel laminált tárgyaink minőségét a gyártó olasz cégek garantálják, a dísztárgyakat a mellettük lévő garanciajeggyel látták el.

 

Termékgarancia

 

Az áruházunkban található termékekre a magyar jogszabályok szerint garanciát vállalunk. A vásárolt termékekről minden esetben számlát állítunk ki, a garancia érvényesítésének alapja a vásárlást igazoló számla bemutatása.

 

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül rendeltetésszerű használat során történő meghibásodása esetén a gyártó a meghibásodott termék cseréjére kötelezett. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. leesés következtében összetört, megkarcolódott, stb.) csak a hivatalos szakvélemény alapján vállaljuk a 72 órás cserét.

Jótállási igény az általunk kiállított számlával érvényesíthető a termék eredeti, gyári csomagolásában

.
Amennyiben a megvásárolt termék gyártási hibára visszavezethető okok miatt a kézhezvételtől számított 6 hónapon belül meghibásodik, garanciális igényét kérjük írásban jelezze felénk telefonon (06304017905) vagy az info@ezust-ajandekbolt.hu címen, majd a terméket kérjük visszajuttatni, illetve visszaküldeni az internetes áruházunk címére (4033 Debrecen, Herpay Gábor u. 41.), és mi vállaljuk a termék javítását. Ha a javítás nem lehetséges, akkor a dísztárgyat kicseréljük, annak ellenértékét levásárolhatja a web áruházunkban, vagy a vételárát visszafizetjük.
A garancia nem vonatkozik a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibákra, mint például a karcolások, eldeformálódás, törés, illetve az ezüstözött, védőréteggel ellátott tárgyak tisztítószeres, vegyszeres kezeléséből eredő károsodás, foltosodás. Az ilyen hibákra a garancia nem vonatkozik.

A portósan küldött csomagokat nem veszi át az Ezüst-ajándékbolt, azt visszaküldjük a feladónak!

 

A garanciális visszajuttatás költségei minden esetben a vásárlót terheli. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról van szó, akkor a web áruház utólag megtéríti a szállítás költségét.  


Pénz visszafizetése esetén csak a termék vételárát tudjuk visszautalni 30 napon belül, átutalással.

 

 

Pick Pack Pont
Bankkártyás fizetés

     Bankkártyás fizetés

 

Facebook rajongók
Garancia

Garancia vállalása

Miért pont mi?

Vásárlóink irták rólunk

Vásárlóink írták rólunk

Engedje meg, hogy ezúton is kifejezzem megelégedésemet mind a rendelés alatt tanusitott maximális hozzáértéséért,mind pedig a 24 óra alatt megérkezett termék tökéletes csomagolásáért, idóbeni értesitéséért, nem utolsó sorban a rendelt termék kiváló minőségéért. Szolgáltatásuk alapján Önöket bármikor szivesen ajánlom ismeretségi körömben és a következő vásárlásnál is Önöket választom. Egy elégedett vásárló Radó Marianna  Budapest

Az Önöktől rendelt áru a mai napon megérkzett. Élőben még szebb, mint képen. Valóban aranyos, keresztelőre igazi emléktárgy. Köszönöm a segítségüket. tisztelettel: dr. Hévizi Csaba

Ezúton szeretném megköszönni a rendkívül pozitív hozzáállásukat, amellyel megrendelésemet kezelték.Minden nagyon flottul és szuper gyorsan lezajlott.Még egyszer köszönöm és további sok sikert kívánok munkájukhoz. Kulcsár Ágnes

A megrendelt ajándékot sértetlenül, a kért minőségben megkaptam. Köszönettel: Somogyvári Mária

Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással, mindenkinek jó szívvel ajánljuk a termékeket. Korrekt elszámolás, megbízható határidő. Gyöngyösi Andrásné

A mai napon megérkezett a csomag. A képkeret egyszerűen csodaszép! Az ügyintézés, szállítás gyors, korrekt, pontos. Nagyon örülök, hogy rábukkantam az Önök csodálatos üzletére! Köszönettel:Fodorné Inczédy Andrea
 
Kristofics Adél vagyok, tegnap telefonon SOS-ben adtam le Önöknél egy rendelést. 
Szeretném megköszönni a gyors segítséget, a termékek a mai napon megérkeztek. 
Nagyon hálás vagyok, hogy bár az utolsó pillanatban találtam rá az oldalukra, Önök segítettek nekem, hogy az ajándékok idejében ideérjenek!