Ön itt jár: > >

Rólunk

                                                                                                                                  

Az ezüst egy életre szóló ajándék!

Ajándékozza meg önmagát az ajándékozás örömével már a vásárlás során!

Internetes áruházunk, az Ezüst-ajándékbolt segítségével rendkívül kényelmes és gyors vásárlást kínálunk Önnek igényes, minőségi, egyedi termékeinkből.

A karosszékéből, kényelmesen választhat alkalomhoz illő ajándéktárgyat, legyen az bármilyen ünnep, évforduló vagy akármilyen esemény. Az ezüst csillogása, ragyogása, ugyanakkor tisztasága és egyszerűsége egyszerre fejezi ki az ajándékozó szeretetét és tiszteletét.

Ezüst-ajándékboltunkban minden alkalomra szebbnél szebb ajándékot kínálunk a baba születésétől a keresztelőn, a ballagáson, a házasságkötésen, a házassági évfordulókon, névnapokon, születésnapokon keresztül a különböző ünnepekre, karácsonyra, vagy ha egyszerűen csak alkalom nélkül, szeretettel ajándékozik, mert örömet akar szerezni. Termékeink közül a családi vagy a céges rendezvényekre egyaránt kínálunk ajándékot.

Különleges, exkluzív, egyedi termékeink, ezüst és ezüstözött tárgyaink lakásának tökéletes díszei, bármilyen bútor dekoratív kiegészítői lehetnek.

Az áruházunkban választható valamennyi árucikk Olaszországból származó dísztárgy és ajándéktárgy. Olasz partnereink nagy múlttal rendelkező gyártók, akik a kézművesipar hagyományait a modern technológiával a tökéletességig ötvözve alkotják meg a csillogó 925-ös ezüst és ezüstözött dísztárgyainkat. Termékeink egy része a híres firenzei ötvösművesség hagyományain alapuló kézműves munka remekei. Ezüst-ajándékboltunkban a firenzei ékszerboltok szépséges ezüst termékeit hozzuk közel Önhöz.

A firenzei ötvösművesek mellett más rangos olasz ötvös műhelyek sterling ezüst termékeit is megtalálhatják. Valamennyi olasz sterling, 925-ös ezüst tárgyunk magyar hivatalos fémjellel és saját névjelünkkel (STE) rendelkezik.

 Válogathatnak még a csillogóbbnál csillogóbb ezüstözött tárgyaink közül, amelyek szintén neves olasz gyártók remekei. Ezek ezüsttel laminált, galvanoplasztikával készült vagy ezüstözött ajándéktárgyak, amelyek eredetiségét a gyártók garantálják.

Ezüst és ezüsttel laminált ajándéktárgyak értékesítésére kiskereskedők, ékszerboltok, ajándékboltok jelentkezését várjuk. Modern vagy hagyományos stílusú termékeinkkel maradandó, értékes, dekoratív és egyedi ajándékokat kínálunk. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket! Várjuk jelentkezését! Kérje kiskereskedelmi árlistánkat.


Cég adatok:

Cégnév: SimTech Logisztika Kft.
Webáruház: Ezüst ajándékbolt   -  www.ezust-ajandekbolt.hu
Székhely: 4033 Debrecen, Herpay Gábor utca 41.
Cégjegyz.sz.: Cg.09-09-008172
Céget bejegyezte Hajdú-Bihar Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Adószám: 12696068-2-09
Adatvéd. nyilv. szám: 40384
NEHITI nyilv. szám PR6888
Bankszámla 11993001-06241487-10000001 
   
Elérhetőség:  
Tel.: (+36) 52 795-215
Mobil: (+36) 20 385-9474, (+36) 30 371-8040
   
Email: info@ezust-ajandekbolt.hu

 

Munkatársaink:

Tácsik László
ügyvezető

Tel: (+36) 30-371-8040
E-mail:  info@ezust-ajandekbolt.hu

Uzonyi Judit
irodavezető
Tel: 36-20-385-9474
E-mail:  info@ezust-ajandekbolt.hu

 

 

 

 

 

Pick Pack Pont
Bankkártyás fizetés

     Bankkártyás fizetés

 

Facebook rajongók
Garancia

Garancia vállalása

Miért pont mi?

Vásárlóink irták rólunk

Vásárlóink írták rólunk

Engedje meg, hogy ezúton is kifejezzem megelégedésemet mind a rendelés alatt tanusitott maximális hozzáértéséért,mind pedig a 24 óra alatt megérkezett termék tökéletes csomagolásáért, idóbeni értesitéséért, nem utolsó sorban a rendelt termék kiváló minőségéért. Szolgáltatásuk alapján Önöket bármikor szivesen ajánlom ismeretségi körömben és a következő vásárlásnál is Önöket választom. Egy elégedett vásárló Radó Marianna  Budapest

Az Önöktől rendelt áru a mai napon megérkzett. Élőben még szebb, mint képen. Valóban aranyos, keresztelőre igazi emléktárgy. Köszönöm a segítségüket. tisztelettel: dr. Hévizi Csaba

Ezúton szeretném megköszönni a rendkívül pozitív hozzáállásukat, amellyel megrendelésemet kezelték.Minden nagyon flottul és szuper gyorsan lezajlott.Még egyszer köszönöm és további sok sikert kívánok munkájukhoz. Kulcsár Ágnes

A megrendelt ajándékot sértetlenül, a kért minőségben megkaptam. Köszönettel: Somogyvári Mária

Nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással, mindenkinek jó szívvel ajánljuk a termékeket. Korrekt elszámolás, megbízható határidő. Gyöngyösi Andrásné

A mai napon megérkezett a csomag. A képkeret egyszerűen csodaszép! Az ügyintézés, szállítás gyors, korrekt, pontos. Nagyon örülök, hogy rábukkantam az Önök csodálatos üzletére! Köszönettel:Fodorné Inczédy Andrea
 
Kristofics Adél vagyok, tegnap telefonon SOS-ben adtam le Önöknél egy rendelést. 
Szeretném megköszönni a gyors segítséget, a termékek a mai napon megérkeztek. 
Nagyon hálás vagyok, hogy bár az utolsó pillanatban találtam rá az oldalukra, Önök segítettek nekem, hogy az ajándékok idejében ideérjenek!